fryser

har suttit ute i solen och kom precis in och blev jätte frusen nu , jobbigt sånt där ,
idag ringde lena och väckte mig fick bege mig till dagis helt nyvaken och osminkad och i mjukis kläder för att hämta Alva som hade feber . sen hjälpte jag mormor med lite saker hon är ju nyopererad.  snart ska jag åka och hämta mormor , hon ska följa med när jag ska klippa några , skönt med litti pengar!

sen ikvälll blir dt kga för hela slanten . imorn vet jag inte riktigt vad som händer än men ska iaf vara hemma i stan är dt ju tänkt ! nu är även mbn fixad och klar så den ska jag nog ta till kga ikväll och glida lite i ;)
bjuder på två snygga bilder från häljen :)

    


Love Becca

praktik

precis kommit hem från praktiken :) , ska bli så skönt att slippa kalla dt för praktik snart , bara jobba liksom :) . ska bli underbart tkr jag :) . bara att jag ska få slippa skolan ska bli skönt , mest av allt slippa svenskan med ödlan och kärringen själv som jag hatar mer än jag hatar nån annan just nu ! och då är dt illa , hon nästan serisöt mobbar mig , en lärare som typ a va man nu ska kalla dt en elev är sjukt ! tror att hon behöver allvarlig hjälp , men ja just dt , dt är ju jag som ska engagera mig mer ;) och dt är bara jag som ska göra dt också ! jag gör typ exakt lika mycket som alla andra ,visst dt finns dom som gör mer dt säger jag verkligen inte emot men jag är inte den personen som tar skolan på största allvar och dt måste jag ju få betämma själv! jag har ett jobb när jag gått ur skolan och just nu finns dt inget annat för mig som jag skulle kunna tänka mig att jobba med , och är dt så att jag ändrar mig i framtiden så får jag väl plugga upp betygen då , dt är ju faktiskt mitt problem och inte hennes ! åå hatar henne !!!! och när hon typ endast hackar på mig ! å blir galen bara av att tänka på min svenska lärara! fy för henne säger jag !

måste också säga att jag äntligen har lämnat in en uppgift :) duktig jag är , imorn när jag är ledig så ska jag göra klart en till så jag slipper skriva på den i skolan:) , ska bli skönt att bli av med ännu en sak , måste också skriva på mitt svenska nationella svenska som jag har nästa tisdag med skräcködlan själv kommer ändå inte få mer än max G av henne så känns som att lägga ner onödig tid på dt är onödigt ;) .

nu sitter jag här och väntar på min kära babe , har skanat honom hela dan :/ , älskar den pricken väldigt mycket !
blir att ta en dusch så fort han  kommer känner mig inte så himla mysig efter en dag i skolan sen jobbat fram tills halv 9 :) . så en dush är verkligen välbehövlig just nu :) .

Lyckat även sannah med vattenköpper även ;) haha sorry men va tvungen hahaha :D

Love Becca

älskar dig


länge sen :)

ja nu känns dt som att dt va ett tag sen som jag skrev i bloggen , men har knappt varit hemma :) , och känns dumt att sitta hemma och bubben och skirva :) ,

men under häljen blev dt fest på lördagen hemma hos elin b :) , va grymt kul där faktiskt , skulle aldrig dragit vidare därifrån till statt , för där gick jag in i 5 min sen gick ut igen ! inte så lyckat men glömt nu får vi hopppas ,

sen bara massa skola och tråkigheter och mys med baben . + att jag känner mig grymt hängig inte alls pigg , är nått skit i kroppen som inte vill komma ut oderntligt :/ . hatar dt här , inget är på topp just nu känns dt som , mkt plugg , mkt tankar och typ tvär pank! hoppas allt vänder snart!!

Love Becca

snyggaste


små drickor

ni vet , drickor som man packar i backar på ica sånna där små glasflaskor , har inte dom belvit ganska tråkiga ? vart är alla gamla smaker med vira blåtira och krusbär och massa andra ? nu finns dt ju bara massa tråkiga kvar , som cola och sånt där. kanske finns på andra ställen men här i filipstad finns bara dom tråkiga smaker , jag vill ha dom gamla tillbaka!

nu sitter jag här och väntar på att våran pizza ska bli klar , ska bli grymt gott med pizza , en titanic beställde vi :) . mumms .  idag har jag varit på hårtussen , trevligt trevligt . sen vidare hem och städade mitt rum är grymt impoerad av mig själv :) . men nu är dt iaf dammat och damsugit :) duktig jag är!

ska sätta  mig efter pizzan och göra klart religonen också , så jag slipper den där skiten! sen bär dt nog av till kga bubben är lite små sjuk så får åka hem till han idag , imorn blir dt klippa stoffens mamma och lite sånt , sen vid 5 bär dt av till elin för att börja korka upp :) . grymt taggad ! kommer bli super kul med utgång ! :)
nu ska vi hämta pizzan :)

Love Becca

bilder från visningen

lockar mickis :)

 sminkar jocke



mina modeller :) . Henk , jocke , mickis och syrran :) .

idag har vi haft våran redovisning , och dt gick väl bra inte så mycket folk bara men :) .
sen blev dt att åka till salong hårtussen . trevligt som alltid :) inte varit där på länge så dt va kul att träffa helen&annika :)
nu sitter jag här och bubben har precis kommit hit :) mysigt !

Love Becca

Lion

va grymt länge sen man åt dt .. och nu råkade dt finnas några i skåpet i köket , och ja dom äter jag väl upp mer än gärna :) , va grymt godis sugen så dom gick ner ganska fort :) .

igår va dt skola som gällde , fick tillbaka provet som vi hade med emil , och lyssna här även fast jag glömde böckerna i skolan så fick jag mvg ! :) lite tack vare EG som skickade lite saker till mig :) , men jag är iaf grymt nöjd måste jag säga , inte likt mig längre att få så höga betyg :) .. fats nu är dt väligt mycket i skolan känns dt som , religionsfrågor som ska bli klara , dyng mycket och inväcklade frågor :/ , sen så en religon inlämmning och en samhälls inlämning , gesäll teori prov med simon boman , allt inom frisör prov , muntliga svenska b och pa: skriving . oj va mycket vi har kvar , men på fredag ska jag iaf försöka få klart båda religon sakerna och på söndag samhällen , vill få bort dt där nu så jag inte sitter där sista kvällen som vanligt innan och är irriterad på att jag inte har gjort dt innan , får bli ändring på dt nu sista veckorna som är kvar :) . endast 8 veckor kvar tills studenten idag :) lycka! 

kvällen igår spenderades med ce , underbart :) .gick tillochmed en sväng igår , inte dåligt för att vara oss :)
sen imorse iväg till skolan för en dag med kunder , och på em hade jag permanent kund , jag gillar verkligen inte att permanenta men jag måste ju , och dt blev faktiskt bra :) , grymt nöjd där igen :) , idag i skolan gjorde vi även klart våran bok som vi ska ha med på pa redovisningen imorn :) , blev super dt där! 

efter skolan följde jag med olivia hem en lite stund för en bit mat :) , köttbullar , korv och snabb makaroner , supergott dt ! :) . 

måste också säga att jag förtsog dig , men är glad att dt är lungt nu :) , blir kul med utgång på lördag också :)! ska försöka få med sannah om hon kan vara lite trevlig och svara :) !

nej duschen nu och lite så ikväll blir dt nog kga :)

Love Becca

 

korvgrillning?

ja igår fm åkte vi ut till lena och tias och grillade korv , inte riktigt min grej dt där med korvgrillning , men dt va helt okej ändå :) . härligt väder och åka lite fyrhjuling och ce som njöt i solen och drack öl ;) . dt va mysigt där ute , putt och manga och mamma och pappa och syrran va med också :) , efter dt åkte vi hem hit och åt kycklinggryta , en riktig familje dag vart dt igår :) ,

idag har vi mest luggit i sängen än så länge och latat oss :) , ska åka till kga senare .
nu ska jag göra mig klar för dagen , har också en religon uppgift som måste göras :S . fy !

Love Becca

ej utgång = väldigt skönt faktiskt :)

blev inget 18 års kalas idag , känns faktiskt skönt att bara fåvara hemma och mysa med ce i stället :) ,
och skönt att inte vakna upp och vara dålig imorn som alla andra ;)
nu är dt mys ;)

Love Becca


;)





útgången vart lyckad igår ;)

Love Becca

utgång :)

ja dt blev tydligen utgång nu , nyss gjort mig klar för kvällens bravader :) underbart ! :) . men nu är dt stressigt att hinna få i sig dt goda ;) . grymt kul med otippad utgång :) lycka ! =) jag morre och ce ;) + fagrell på kanten , kanon !!"! :D

Love Becca

mysigt

ja nu har vi varit iväg och hämtat bubben , eller ja för ett tag sen , men dt är ju mysigt att ha honom här :) .

idag har jag och syrran ätit pannkakor som börjar bli som en vana på torsdagar :) . grymt gott iaf , sen kollade vi runt lite på stan , jag behöver verkligen hitta en sminkväska! sen har jag också solat idag , ska också förska hinna med att sola imorn , måste bli brun tills på lördag :) !

har också hunnit med att köra spinningen idag , klippt jerry , morgan och bubben :) , även färgat morgan och bubben:)

nu sitter jag här och väntar på att min sötis ska bli klar så vi kan lägga oss framför tvn för lite mys :) , grymt ensamt att sova utan honom , men nu är han ju äntligen här :) , grymt glad är jag för dt :) älskar ju min kille ;)

Imorn blir dt ägg lunken och en tripp till karlstad :) , ska bli kul tkr ja , får se om baben drar till elmia imorn , vore ju trevligt om han vore kvar här hemma med mig tycker ju jag men han får ju gärna åka iväg om han vill dt :) , kanske ska sätta ilite löshår också imorn em och ska också hinna med och träna lite va dt tänkt , dt a grymt skönt att komma igång med spinningen idag kände jag :) , behöver nog cykla lite mer än vad jag har gjort nu dt senaste halvåret :)  , kanske ska ta tag i livet och börja träna lite igen , vem vet ;) , men dt låter ju faktikt ganska jobbigt att bara säga dt ;)

nej nu är bubben klar här så ska gå och hämta en cola och krypa ner i sängen framför tvn ;)

Love Becca

nytt hår och ny städat ;)

 mina nya skor också :)

sannah städade åt mig även , tvätthögen som blev

nya skor

idag köpte jag skor som jag ska ha på elins 18 års fest :) . är super nöjd med dom :) , jag tycker iaf att dom är super fina han ju även med en fika med olivia förut , trevligt att träffas och prata lite även fast dt inte va en så lång stund :)

har precis klippt och färgat lotta ska snat iväg och hjälpa lise och döttrarna med håren också , sen blir dt väl att titta på hockey antar ja :) . ska ta och sätta om mitt hår idag också :) och färga utväxten där bak där håret har suttit ivägen :) ,
ska även färga håret på sannah , kul att umgås lite med henne också :) sen blir dt ju ensamt utan bubben  inatt men dt är väl sånna grejer man får ta ibland ;) .

längtar grymt mycket tills på lördag är grymt fest sugen , speciellt nu när jag har köpt nya skor också :) .

måste även berätta om min pinsamma syster lill tanta madde savinainen , hon va med på radion idag :) haha pisanam hon är! :)

imorn ska jag sola och köra spinningen , hur dt nu kommer gå har inte kört spinning på länge nu :) men dt går nog kanon dt där :) nu ska jag kamma ur mitt hår och packa ihop sakerna sen dra till lise :)

Love Becca

biltvätt

jajjemän , idag har jag varit och tvättat bilen och bytt nån bromsgrej va dt nu va :) , den va iaf super sliten , balnd dt värsta som Roger har sett ;) hahah , lyckat Becca

har ockå varit och solat idag , grymt välbehövligt , måste ju sola nu varje dag fram tills elins 18 årsfest :) ,
har också brännt en skiva till hennes fest nu :) , tänkte bränna några fler , män tänkte göra dt på den stora datorn , äldre musik på den :) . kommer nog bli super kul dt där :)

nu ska jag duscha sen packa och sist men allra bäst åka till kga hem till bubben :) , vi ska även upp till robin och titta på en film tror ja , spännande ;)

Love Becca

påsklov

ja precis nu har vi ju påsklov den här veckan ska bli så skönt att få sova ut lite :) och bara få vara ledig ! :)
har också börjat tagga inför häljen :) grymt taggad ;) , elin snärt fyller 18 äntligen , grattis :)!

idag har vi varit hos mormor och ätot lite påsk mat , för att nästa vecka åker hon&leffe till andra bredd grader , vill också åka iväg . bjud mig nån tack ! men dt är ju inte långt kvar till napa :) efter mormor åkte vi till syrran för att kolla lite på wipe out och sanningens ögonblick , dt finns visst folk till allt tydligen :) roligt roligt

imorn åker vi till kga kanske ska fråga olivia om hon blir med på en liten fika och en promenad :) ,
och på tisdag blir dt massa massa massa jobb :) men skönt med lite pengar :)


Love Becca


visning

idag hade  vi våran visning :) , gick super bra , alla modeller va jätte duktiga , TACK för att ni ville ställa upp!

nu sitter vi hos syster och kollar på robinson :) ,

orkar inte skriva nu lägger in bilder från visningen imorn :)


Love Becca

städar och lunch

ja ni jag har faktiskt plcokat ihop ganska mycket på rummet och bytt handukar på toaletten :) . dt är bra jobbat för att vara mig :) , ska även ta och göra mig iårdning nu för sannah kommer väl snart och hämtar miog så ska hon och jag ta en lunch och kanske nån bulle elelr så på stan :) , grymt gött ska dt bli :) , länge sen vi traffades på dt sättet så dt ska bli kul och prata lite skit  :)

igår gjorde ju jag och syster våran tatuering :) ,  kommer lägga upp bilder på den :) . men just nu är den bara sårig och svullen :) . efter vi varit på kings road åkte vi vidare till karlstad , gcik lite på stan , inköpte lite kläder :) , dt behövdes verkligen :) , men viktigaste köpen av alla igår blev min stúdentklänning :) , så nu behöver jag inte gå runt och tänka på den iaf :) , är grymt nöjd med den :) . så nu fattas dt bara skor :) , men vet vad jag vill ha för skor iaf :) .
efter vi handlat på stan så åkte vi till plantan och köpte lite vår blommor , grymt mysigt med blommor :) , vidare till max och sedan ikea :) . kul dag tycker jag , inte så ofta vi åker nån stans jag mamma och syster nu förtiden :) , så dt va mysigt :) men dt va mysigt sen när jag kom hem också för då kom bubben hit :)

nu ska jag sminka mig så jag är klar när sannah kommer för en gångs skull :)

Love Becca

systrar

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4799986.ab

idag blir den nya tatueringen också :) ska bli kul :) spännande ! :)


andra


första ;)


nu väntar jag bara på den tredje :)
Love Becca

jobbigt

ja allt känns verkligen jobbigt nu och går emot ganska mycket hela tiden!

men under dagen idag har dt hänt följande , nationellaprov i Svenska B , gick väl bra satt i typ 1 tim och 15 min :) så hoppas att dt gick super iaf :) .

vid typ ett idag åkte jag och ep till Zari för att fixa dt sista inför balen :) . och jag fick precis som jag ville :) , haha stackarn han får inte bestämma nått själv :) , men blev iaf grymt bra , kommer passa super med min klänning dt där :) , och vi tror att vi tar morgans bil till balen :) . kommer bli en kanon kväll :) , bara vissa stör moment finns , men dom ska jag och mickis fixa så att dt inte blir ett stör moment längre ;)

sen fixade jag med jocke och funkes hår :) .blev gööörr bra dt där :) , ska bara färga om en sling på jocke som blev på took för ljus :) ,

nej nu blir dt duschen sen kga och hem till grabben och se om allt går att lösa!
imorn väntar kings road , ny tatuering blir dt då ! :) yeha ;D , efter dt blir dt kd :)

Love Becca

RSS 2.0