Napa

ja nu alla glada , nu är dt inte lång tid kvar tills vi är nere i värmen ! :) . ska bli så skönt älskar soooooollll :D .
ni får ha dt så bra alla här hemma så åter kommer jag med bilder och många skojiga historier om alla knäppa och skumma saker som kommer hända där nere :) . äntligen brudara är dt dags för våran efterlängtade student resa till napa :) cyper here we come ;)

kommer dock sakna min sötis , men vet ju att han är här hemma och väntar på mig och när jag tänker på dt blir jag väldigt lycklig :) för min sötis är den bästa som finns :) älskar min ce !

nu stänga resväskan ;) ha dt bra i sverige , vi syns om en vecka ;)

Love Becca

sista

idag var dt den sista skoldagen för oss :) . känns extremt underbart , men lite skumt också . tänk att aldrig behöva sitta en skolbänk igen :) . skumt ! + att jag städade ur skåpet helt idag också :) . känndes sjukt underbart :).  och idag fick vi också se den fina klassfalggan som diana hade gjort , jätte fin va den :) . nu är dt bara sprayfärg och 2 lakan till som ska fixas :) . våran text är grymt bra ;D . lite björkar ska också fixas till vagnen men dt får jag ta tag när jag kommer hem fårn napa :)

idag ska jag iväg hjälpa Helen lite på salongen sen bär dt av till bubben i kga :) .  fick ju ta hans bil förut eftersom vi håller på att sälja min :) .

imorgon ska jag och elin in till örebro en sväng , dt fattas en sista sak till balen :) . och så ska jag köpa nån liten sak till napa som fattades :) . blir ju inte direkt nån stor inhandling av kläder , även fast jag verkligen skulle vilja och behöva dt :) .
Men dt är ju mysigt att bara sitta och ta en fika i örebro också :).

nej nu ska jag packa ihop lite saker som jag glömde imorse och dra vidare till salong hårtussen :) .
sen till min älskling , som är den bästa !

Love Becca

inte lätt

nej dt är inte lätt att hinna med att skriva blogg , är ju så sjukt upptagen hela tiden ja vettni :) .
i häljen har dt varit altan bygge här , och lite klassfest med 5 pers från klassen ;) lika lyckat alltid när vi styr fest :) . men dt kom ju andra tjejer så dt blev ju mysigt ändå dt dära :) . har varit mycket med bubben i häljen också måste passa på nu för jag kommer längta nå grymt efter honom under nästa vecka när jag befinner mig i napa . ska ´ju bli grymt kul att åka dit och få lite brun färg med dt ska också bli väldigt jobbigt att vara utan honom så länge !

idag i skolän så var dt inte en vanlig dag , vi var istället för i skolan hemma och våran lärare lena och hade lite mys med klassen , vi lagade mat och myste i solen , hoppade också studsmatta och spelade kubb . blev grymt varmt där ett tag :P


Imorn väntar sista skoldagen , sen är dt  inge mer skola förens den 9 juli då vi har gemensam lunch med lärarana och alla 3or , sen den 10 är dt student ! :) snart bal också på dt längtar sjukt mycket :) .  men vill spy på en viss person när dt gäller dt där , subba ;) . hahah eller hur mickis ;) haha

lite bilder från våran mysdag :)







love becca

trevligt

idag har jag tillbringat dagen mycket med mormor , färst åkte vi till salongen imorse och jag gjorde kortafton på henne, sen åkte vi och handlade lite blommor och sen tog vi lunch ute vid prästbäcken :) . mysigt va dt :)
sen åkte jag hem och färgade christin :)

sen har jag bara flammat runt resten av dagen , känns skönt, är lite små sliten i kroppen och dt svider i ögonen pga av allergin. blää för dt !

nu väntar jag på baben han har jobbat hela kvällen och nu ska vi ta en dusch och sen kolla på talang på tv4 play :)

/ Love Becca


äntligen!

ja nu är jag änltigen klar med allt i skolan :) . gjorde klart samhällsarbetet igår kväll och gjorde religion redovisningen idag :) . känns så sjukt skönt :). och nästa vecka är dt ju bara 3 dagar i skolan men har bara en lektion på tisdag så den dagen räcknas knappt :) åå va lycklig jag känner mig nu :) . och idag är det sista apu dagen :), sista gpngen jag är på hårtussen och har praktik , nästa gång är jag egen företagre och grejs , nu börjar jag känna mig vuxen :) , och för en gång skulle får jag inte panik över att tänka den tanken :) . dt känns så grymt skönt att slippa leva på 1050 kr i månaden , ha ett eget företag , tjäna sina egna pengar, få en lägenhet och en hund + en underbar pojkvän ! :) jag är sjukt lycklig just nu ! hoppas bara på att företaget kommer gå bra :) .

 klassen i 1 an :) . nu är dt bara 27 dagar kvar tills vi går till bergsslgsskolan för sista gången som elever elelr då är vi ju rättare sagt studenter :) , å får gåshud över att ens tänka tanken :) . napa , bal och studenten kommer va bland dt bästa som händer i mitt liv! kommer aldrig att ångra mitt beslut att jag valde lilla karlskogas frisör program istället för att flytta upp till umeå och spela innebandy och gå frisör där uppe. tror att karlskoga va dt bästa som kunde hända mig! och brudarna i klassen är underbara :). och i karlskoga hittade jag ju också den bästa som finns för mig och det bästa som hänt mig min christoffer eriksson !

/ Love Becca 

spinning

ja snart dax för spinning , ska typ bara byta om och sen gå ner till Tv .

idag var det en jobbig dag i salongen , en kvinna med väldigt mycket färg i håret skulle bli blond men dt funka inte riktigt , hon satt hur länge som hellst drog tom med på 12% väte men inte ens dt hjälpte :S . men hon blev iaf till slut nöjd och jag med efter många om och men .

ikväll ska jag göra klart samhällen och dt är sista arbetet :) .skönt !
och imorn ska jag redovisa hare krishna sen är allt färdigt :) . HÄRLIGT!!

nej byta om och gå ner till tv va dt ja ;) , måste även säga att jag älskar min ce otroligt mkt ibland :)

/ Love Becca

härligt

ja ännu ett steg närmare studenten :) . idag lämnade jag in relisgionen och gjorde dt munktliga nationella i svenska :) . känns grymt skönt :) . fick även tillbaka skriv delen i nationella och jag klarade dt :) . känns hur skönt som hellst :D .
slutade även vid halv 11 idag inga fel alls dt :) , då skjusa jag hem mickis och sen åkte jag hem med bubben efter i bilen till jaktvägen , där vi la oss och kollade på tv och somnade visst :) haha , vaknade vid ett tiden och tog bilen och åkte hem till filipstad för att städa upp lite på rummet inte dåligt för att vara mig :)

och idag kära vänner kom lapparna upp hos frisörerna :) . jag elin louise och olivia tog tag i dt där :) . så nu syns dt iaf att vi ska ta studenten :) . på fönstret kom dt upp FRISÖR 06/09 , SNYGGAST BÄST & VACKRAST , STUDENT 2009 och så klart nedräckningen 29 DAGAR KVAR TILL FRIHET :) . fasen va snyggt dt blev och dt känns sjukt underbart att dt är så nära nu :) .

nu ska jag skriva klart mitt samhälls arbete tänkte jag , dt som är jobbigast är att gå in och sätta på den andra datorn . och sitta där inne , grymt illa säger jag !

senare tänkte jag åka till kga och hämta upp bubben och åka och fixa adam i håret ;)
nej dags för plugg ;)

/ Love Becca


prova igen?

ja nu är dt dags att ta tag i dt här med bloggandet igen , har inte skrivit nått på väldigt länge . har inte riktigt haft tid eller lust att sitta vid datorn . har haft väldigt mycket plugg i skolan , och varit på massa äventyr ;)

har ju varit i lungsund och spelat äventyrs golf med familjen :) . jag slog stoffen dt är dt som räknas.
hade även lite släkt´fest/middag där på kvällen före , med massa äventyr som vi inte behöver gå in på så mycket närmare här i bloggen ;) ahaha . damp barn är min kommentar om dt iaf ;) .

har hunnit med lite praktik också , med roliga kommentarer ;) haha , plus att min handledare Helen fyllde 30 igår , stort grattis till henne :) , lite avis på henne för att hon spenderade födelsedagen i milano !
men nu är dt ju faktiskt inte långt kvar tills vi åker till napa underbart ! :)

måste även säga att jag klarade gesäll teorin , känns skönt , så nu har jag 2 år på mig att fixa med dt praktiska :) . tror kanske att jag ska försöka till hösten :) . vore kul och testa :) . och idag i skolan hade vi dt sista provet i frisör och matrialkuskap , alla saker som vi läst under de här 3 åren!  trodde dt skulle vara lite svårare än vad dt var :) , så jag tror faktiskt att jag klarade dt , så dt känns skönt att ha dt provet gjort :) . imorn ska jag göra dt muntliga nationella i svenskan , ska bli kul att höra vad vår lärare har att säga om dt sen .
Sen har vi faktiskt inte så mycket i skolan kvar :) . ska lämna in religionen imorn :) , sen redovisning på torsdag om religionen, och sen bara lämna in ett arbete i samhällen :) . känns som att livet börjar kännas mycket lättare nu med allt med skolan och sånt där :)

måste ju också berätta att våra balbiljetter och min klänning är klart :) känns otroligt skönt att ha nästan allt fixat nu inför balen , är bara skor kvar :) . shiiiittt vad jag längtar :) . bal&student 2009 undebart ! :)

nu ska jag läsa på svenskan lite så jag har nån päjl på läget tills imorn ;)

bjuder på en bild också!
 putt jag madde lena!

Love Becca

RSS 2.0